utorak, 29.05.2012.

Radovi 28.05.2012.

Škola je ostala bez "kape", odnosno krova. Radnici su zaista brzo uklonili krov, a sprema se i betoniranje zadnje ploče na koju će biti postavljene nove drvene grede. Uklonjene su i kamene stepenice koje su s glavnog ulaza vodile prema katu. Fasada je "zarobljena" čeličnom konstrukcijom. Ovih dana će započeti radovi i na pripremi podloge za novu fasadu. Izvoditi će se više radova istovremeno. Naravno, o svemu ćete biti pravovremeno informirani. Od ostalih aktivnosti moramo istaknuti čišćenje smeća u šumici kod vodospreme prema naselju Bolnica. Uskoro ću objaviti i ove fotografije. A sada pogled na školu bez "kape"...

Photobucket
Prednja fasada škole okovana čeličnim skelama...

Photobucket
Stražnja fasada prema sjeveru. Nema krova... uskoro će novi.

- 15:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 23.05.2012.

Radovi 21.05.2012.

Radovi na školi ne miruju, ovih je dana postavljena skela, zida se zid s sjeverne strane, te se sprema demontaža krova. Na krovu su danas 23.5. ostale samo grede. Kanalice su uklonjene.

Evo par fotografija s gradilišta...

Photobucket
Montaža skele

Photobucket
Novi zid na sjevernoj strani škole

Photobucket
Sjeverna fasada

Photobucket
Dizalica na gradilištu i demontaža krova

Osim škole, ovih su dana po nalogu Odjela za komunalni sustav ofarbani drveni djelovi klupa po našim naseljima. Farbanje je bilo nužno potrebno, tako da klupe sada izgledaju puno bolje.

Photobucket
Ofarbana klupa u Vrvarima

- 17:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 11.05.2012.

U četvrtak 10.5.2012. održana sjednica Vijeća MO-a Vrvari

Photobucket
Azeglio Picco i gradonačelnik Štifanić s vijećnicima MO-a Vrvari

Nakon poduže pauze, u četvrtak 10.5.2012. održana je sjednica Vijeća Mjesnog odbora Vrvari. Za razliku od tradicionalnog održavanja sastanaka u prostorima u Musaležu, ovaj je put sjednica održana u Maloj sali Grada. Osim pojedinih vijećnika, sastanku su prisustvovali pročelnici: Milan Laković, Đulijano Petrović i Damir Hrvatin te tajnik Serđo Rakovac i predsjedavajući sastanku predsjednik Odbora mjesnih odbora Azeglio Picco. Naknadno se sastanku priključio i gradonačelnik Edi Štifanić. Motiv sastanka bio je upoznavanje pročelnika s zahtjevima vijećnika i mještana s područja MO-a Vrvari. U neposrednoj komunikaciji s pročelnicima, vijećnici su dobili niz novih saznanja o poduzetim mjerama na terenu, te mogućim kratkoročnim investicijama. Među ostalim aktivnostima, nagoviještena je i skora investicija u izgradnju rotora na obilaznici s ulaznom trakom za samo naselje Vrvari. Vijećnici su upoznati i s radovima na obnovi zgrade škole u Vrvarima, a nadležnima su postavljali pitanja o asfaltiranju ulica "Herakovih stanova", otvaranju puta Kosinožići - Veleniki i pomicanju zida u Musaležu (kod dječjih igrala). Sastanak je trajao sat vremena i najavljen je kao tradicionalan. Održavao bi se dvaput godišnje a s ciljem direktne komunikacije između Vijeća MO-a i samih pročelnika Grada.

Photobucket
Fotka sa sastanka

- 18:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.05.2012.

Radovi 09.05.2012.

Novi set fotografija s gradilišta...Nakon čišćenja prostorija, slijedi šalovanje i priprema betoniranja srednjih ploča.

Photobucket
Skinuta je međukatna konstrukcija s nosećim gredama...

Photobucket
Postavljeni su potporni stupovi i šalovan je prostor međukatne ploče u oba krila zgrade...

Photobucket
Istočno krilo - kat. Unosi se izolacija i žičana greda koja će nositi teret kata...

Photobucket
Zapadno krilo - kat

Photobucket
Betonaža temelja budućeg zida...

- 16:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.